Slovenija diha v košarkarskih ritmih, prav tako pa je tudi na igriščih, kjer se družijo in igrajo košarkarji na vozičkih.

130509_turnir_00 V Novem mestu

Enega takšnih dobrodelnih, košarkarskih dogodkov oz. turnirjev, pripravljajo tudi fantje in dekleta – člani dobrodelnega kluba Rotaract iz Novega mesta. Poimenovali so ga »Zabijanje košev za dober namen«.

Za perspektivnega igralca

Šlo bo za dobrodelni košarkarski turnir trojk, kjer bodo zbrana sredstva namenjena za nakup košarkarskega vozička za Danila Kamenika, ki je bil letos proglašen za najbolj perspektivnega mladega igralca košarke na vozičkih v Sloveniji.

Zahvala s Štajerske

»Ob tej priložnosti se tudi vsi košarkarji Društva paraplegikov severne Štajerske iz srca zahvaljujemo vsem mladim članicam in članom dobrodelnega kluba Rotaract iz Novega mesta, ki s svojimi idejami in trudom ne dokazujejo samo izjemno humanitarnost, pač pa potrjujejo, da se s pravo mero pozitivne trme, odprtosti in zaupanja vase da premakniti meje razmišljanja, doseči še tako nemogoče cilje in še enkrat več potrditi vsem nam znan izrek, da na mladih svet stoji,« zapišejo v Društvu paraplegikov severne Štajerske.

 

 

Print Friendly, PDF & Email