Slovenska reprezentanca v sedeči odbojki je včeraj pripotovala na Poljsko v mesto Elblag, kjer bo potekalo evropsko prvenstvo. Slovenke bodo med 16. in 22.9. igrale v skupini A, kjer se bodo merile proti Nemčiji, Ukrajini in Hrvaški; v skupini B pa bodo nastopile Nizozemska, Rusija, Madžarska, Poljska in Finska.

130915_odbojka_00 Na prvi uradni trening

»Prvi dan v Elblagu je za nami. Po nastanitvi  v res odličnem hotelu Elblag, se igralke psihično že pripravljamo na prvo tekmo proti Nemkam. Razpoloženje je odlično, optimizem v naših srcih. Danes ob 16. uri imamo prvi uradni trening. Igralke bomo spoznale dvorano, ki je od nastanitve oddaljena 15 min. Današnji dan bomo tako namenile še sprehodu in druženju z obilico dobre volje. Prva tekma se začne jutri ob 12. proti Nemkam, Slovenija navijajte za nas,« pove kapetanka Saša Kotnik, selektor Simon Božič pa doda:

»Za vse je odlično poskrbljeno, vzdušje v ekipi je izredno dobro in komaj čakamo, da se začne tekmovanje. Želimo si prikazati dobro igro in v prvi tekmi zmagati proti ekipi Nemčije, ki je tudi izredno motivirana in željna zmag.«

Slovenija bo jutri ob 12. uri igrala proti Nemkam, v torek, 17.9, ob takisti uri proti Ukrajini, v sredo pa še ob 12-ih proti Hrvaški.

:: Vse o prvenstvu pa na uradni spletni strani.

Print Friendly, PDF & Email