Tudi letos plesalke in plesalci na vozičkih odhajajo na mednarodno plesno tekmovanje na Nizozemsko, kjer se bo plesalo od 19. do 20. aprila. Stroški niso majhni, zato so se plesalke in plesalci odločili, da denar skušajo zbrati s pomočjo SMS donacij.

Ključna beseda PLES na 1919140401_ples_01

»To je zalogaj za nas, zato že tretje leto zapored skušamo zbrati denar na tak način. Zbiranje sredstev preko SMS donacij sta letos za nas organizirali Zveza za šport invalidov Slovenije Paraolimpijski komite in Rdeči križ, območno združenje Ljubljana. Doniraš tako, da pošlješ SMS z ključno besedo PLES na 1919 in tako prispevaš 1 evro za udeležbo na mednarodnem tekmovanju plesa na invalidskih vozičkih na Nizozemskem. Donirajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Simobila, Debitela in Izimobila. Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovejo prihodku od tako poslanih sms sporočil pove plesalka Barbara Šamperl.

:: Splošni pogoji sodelovanja v SMS donacijah za pomoč plesalkam in plesalcem

:: Splošni pogoji sodelovanja v SMS donacijah za pomoč plesalkam in plesalcem (Debitel)

Prvič tudi v Ljubljani

Plesalke in plesalce pa boste lahko prihodnji vikend videli na delu v Ljubljani. Med 12. in 13. aprilom bo potekalo prvo mednarodno tekmovanje v plesu na invalidskih vozičkih pri nas. Od 17. ure naprej bodo plesalci na vozičkih ogrevali parket na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

Print Friendly, PDF & Email