Lulzim Osmanaj bo jutri v Avstriji skočil z bungee jumpingom. Novica ne bi tako posebna, če ne bi bil Lulzim paraplegik, v igri pa so Zlate smučke Tine Maze. Spomnimo, vse do 9. marca je bilo poslušalkam in poslušalcem Radia Center omogočeno, da s svojo izvirno idejo osvojijo par zmagovalnih smuči najboljše slovenske smučarke Tine Maze, ki jih krasi šampionkin podpis!

140404_most_bungee_00

Drugi del naloge

Nagrada je pripadla, bolje rečeno, je že na pol poti do nje, Lulzimu. V eter Radia Center je  povedal, da bi bil pripravljen skočiti z bungee jumpingom. »Res je, jutri se odpravljamo v Avstrijo, kjer lahko skočijo tudi paraplegiki. Smo hoteli v Solkan, pa z nami nimajo izkušenj,« pove Boris Klep, podpredsednik Društva paraplegikov severne Štajerske Maribor.

Klep dodaja, da so slišali za akcijo Radia Center, nato so jim napisali elektronsko sporočilo, jutri pa gredo akcijo dostojno zaključiti.

Za igrišče

»Ko dobimo smuči, sledi licitacija. Pa ne le Tininih smuči, ampak bomo imeli tudi dres NK Maribor in dres KK Maribor Nova KBM. Vse, kar zberemo, gre za novo večnamensko igrišče v Paracentru Osek,« dodaja Klep. O dogodku bomo poročali jutri zvečer. Lulzim se bo pognal v globino nekaj po 12. uri.

Foto: http://www.adrex.com/

Print Friendly, PDF & Email