Minulo soboto je v Velenju potekalo Šolsko tekmovanje v plavanju za invalide, ki ga organizira Zavod za šport RS Planica in Zveza za šport invalidov Slovenije Paraolimpijski komite. Plavalci Športnega društva Plavalček so tako zastopali svoje šole in znova dokazali, da se redni treningi plavanja v klubu obrestujejo. Tekmovali in dosegli pa so naslednje rezultate:

Na 50m prosto: Amadeja Urbanč Vlahov 1. mesto pri deklicah do 15. leta, Denis Moreše 2. mesto pri dečkih 16. – 19. leta, izven konkurence pa je Rok Slapšak osvojil 2. mesto, Vincenc Radež pa 3. mesto.

Na 50m hrbtno: Amadeja Urbanč Vlahov 2. mesto pri deklicah do 15. leta, Danijel Moreše 3. mesto pri dečkih do 15. leta, Denis Moreše pa je osvojil 2. mesto pri dečkih 16. – 16. leta.

Na 50m prsno: Amadeja Urbanč Vlahov 2. mesto, Larisa Žibert 8. mesto in Mischele Klinc 9. mesto, pri deklicah do 15. leta. Danijel Moreše 3. mesto, Miha Pavlič 7. mesto pri dečkih do 15. leta. Denis Moreše 1. mesto, Maj Režman 2. mesto, Andrej Bibič 6. mesto pri dečkih 16. – 19. leta,

Izven konkurence pa je Rok Slapšak osvojil 2. mesto, Vincenc Radež pa 3. mesto. Vsem plavalcem iskreno čestitamo! Je še zapisala Tatjana Lapuh iz ŠD Plavalček.

Print Friendly, PDF & Email