Ponedeljek in torek sta v Laškem na 14. Slovenia Open Thermana Laško rezervirana za ekipne obračune dvojic. Tudi s slovensko udeležbo, ki pa je danes, v ponedeljek, sklenila svoje nastope. Dvojec Bojan Lukežič&Primož Kancler ter dvojica Andreja Dolinar&Barbara Meglič sta se ustavili v četrtfinalu.

Vrnitev Dolinarjeve

V domačem taboru so veseli, ker se je po zdravstvenih težavah na mednarodno sceno vrnila izkušena Andreja Dolinar. „V bistvu sem zelo zadovoljna. Uživala sem na vsaki tekmi, ki sem jo igrala. Dokazala sem sama sebi, da se da. Predvsem pa sem začutila željo po igri – od prve do zadnje sem uživala. Vse skupaj pa je izvrstna podlaga in motivacija z EP, ki sledi,“ je dejala Dolinarjeva, prvakinja na turnirju v Laškem, ko je to mesto leta 2004 sploh prvič gostilo turnir.

Prenos finala

V torek se program v dvorani Tri lilije začne ob 9. uri, do 17. ure pa bodo končani vsi ekipni finalni boji. Med 12. in 17. uro si boste lahko vse obračunu ogledali tudi v neposrednem prenosu na spletnem kanalu ZŠIS-POK.

Novinarska konferenca

V minulih dneh je vladalo precejšnje zanimanje za turnir tudi pri medijih – tako so o tekmovanju v Laškem poročali na nacionalni TV Slovenija ter na največji komercialni televiziji Pop TV, obe tv hiši pa sta prišli v Laško in pripravili prispevek. Današnji torek pa bo tudi v znamenju evropskega prvenstva EPINT, 2017, ki ga Laško gosti med 26.9. in 5.10. Slovenskim novinarjem bomo prihajajoči dogodek predstavili na posebni novinarski konferenci.

14. Slovenia Open Thermana Laško, ekipno, predtekmovanje, 8.5.

8.5.

Lukežič&Kancler – Rodrigues-Martinez&Rodriguez 1:2
Lukežič&Kancler – Butler&Dunn 2:0

četrtfinale:
Lukežič&Kancler –Nalepka&Czerwinski 0:2

Dolinar&Meglič – Jiaon&Hentig 2:0

četrtfinale:
Dolinar&Meglič – Kanova&Wong 0:2

Trtnik&Kaniuka – Meiland&Eier 0:2
Trtnik&Kaniuka – Thainiyom&Punpoo 0:2

Žnidar&Baša – Lopez&Ifrosa 0:2
Žnidar&Baša – Thomas&Merrien 0:2

7.5.
Dolinar&Meglič – Ranković-Perić&Matić 0:2
Žnidar&Baša – Siada&Špralj 0:2
Trtnik&Kaniuka – Pereira&Despineux 0:2

Print Friendly, PDF & Email