Ta konec tedna je razvedrilni program Televizije Slovenija v znamenju praznične dobrodelnosti, z zbranimi sredstvi pa bodo pomagali družinam v stiski.

Vikend dobrodelnosti

“RTV Slovenija z Zvezo prijateljev mladine Slovenije sodeluje že vrsto let in v vseh teh letih smo izpeljali številne dobrodelne projekte, prek katerih smo pomagali tistim, ki najbolj potrebujejo našo pomoč. Po lanskem pozitivnem odzivu naših gledalk in gledalcev na akcijo smo se tudi letos odločili, da na začetku prazničnega decembra izpeljemo vikend dobrodelnosti. Že vnaprej se zahvaljujemo vsem, ki bodo po svojih močeh sodelovali in pomagali,” je o dobrodelnem projektu za MMC povedal Vanja Vardjan, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija.

 

Začel je Luka Trtnik

Del tega je že za nami. Dobrodelni vikend Razvedrilnega programa se je v petek začel s kvizom Vem!, v katerem so nastopili raper Trkaj, Beba Ščap in naš  Luka Trtnik, mlad namiznoteniški igralec, ambasador programa Postani športnik, ki sta ga skupaj razvila Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite in Lidl Slovenija.

:: Dobrodelni Vem (7.12. 2018)

Vikend se bo sklenil z oddajo Vikend paket, kjer se bo v plesni točki predstavila Nastija Fijiolič, takisto ena od 12 ambasadorjev programa Postani športnik.

Svoj prispevek lahko oddate s klicem na številko 090 93 30 93, klic vas bo stal 1,25 evra. Če želite darovati več, lahko pošljete SMS s ključno besedo ZPMS5 na 1919, kar vas bo stalo 5 evrov. Vsa sredstva, ki bodo zbrana med dobrodelnim vikendom, bodo namenjena osmim družinam v stiski, in tako jim lahko skupaj polepšamo praznični december.

Print Friendly, PDF & Email