Minuli konec tedna je bil razvedrilni program Televizije Slovenija v znamenju praznične dobrodelnosti, pomagala tudi ambasadorja programa Postani športnik!

“RTV Slovenija z Zvezo prijateljev mladine Slovenije sodeluje že vrsto let in v vseh teh letih smo izpeljali številne dobrodelne projekte, prek katerih smo pomagali tistim, ki najbolj potrebujejo našo pomoč. Po lanskem pozitivnem odzivu naših gledalk in gledalcev na akcijo smo se tudi letos odločili, da na začetku prazničnega decembra izpeljemo vikend dobrodelnosti. Že vnaprej se zahvaljujemo vsem, ki bodo po svojih močeh sodelovali in pomagali,” je o dobrodelnem projektu za MMC povedal Vanja Vardjan, odgovorni urednik Razvedrilnega programa TV Slovenija.

Več kot 30.000 evrov

Ponosni smo, da sta pri pomoči družinam, do sinoči se je nabralo nekaj več kot 35.000 evrov, kar 4.000 je prispeval naš partner Lidl Slovenija, sodelovala tudi Nastija Fijolič in Luka Trtnik, izvrstna športnika paraplesalka in namiznoteniški igralec.

Dobrodelni vikend razvedrilnega programa se je v petek začel s kvizom Vem!, v katerem so nastopili raper Trkaj, Beba Ščap in naš  Luka Trtnik.

:: Dobrodelni Vem (7.12. 2018)

Vikend se je slovesno končal z oddajo Vikend paket, kjer se je v plesni točki predstavila Nastija Fijiolič, njen soplesalec pa je bil voditelj oddaje Jože Robežnik. Gost oddaje je bil tudi plesni trener Andrej Novotny.

:: Dobrodelni Vikend paket (8.12. 2018)

Pomagamo

Svoj prispevek lahko oddate s klicem na številko 090 93 30 93, klic vas bo stal 1,25 evra. Če želite darovati več, lahko pošljete SMS s ključno besedo ZPMS5 na 1919, kar vas bo stalo 5 evrov. Vsa sredstva, ki bodo zbrana med dobrodelnim vikendom, bodo namenjena osmim družinam v stiski, in tako jim lahko skupaj polepšamo praznični december.

Print Friendly, PDF & Email