V Lignanu poteka mednarodno prvenstvo  Italian PTT Open of Lignano od 22.3 do 27.3.2011. V včerajšnjem boju za 1.mesto v skupini 4 posamezno je Andreja Dolinar izgubila s srbkinjo Perić z 0:3 in osvojila srebrno medaljo.

POSAMEZNI BOJI REPREZENTANTOV:

Andreja Dolinar je odigrala prvo tekmo v skupini 4 z Norvežanko Femtehjel in zmagala s 3:2. Prav tako je premagala Angležinjo Robertson s 3:0 ter Italijanko Sacca z 3:1. Vse zmage so jo pripeljale med osem najboljših skupine 4. V nadaljevalnih bojih je ugnala Srbkinjo Popadić s 3:2 ter Italijanko Zorzetto s 3:0. V finalu pa se je soočila s srbkinjo Perić in izgubila z 0:3. Osvojila je srebrno medaljo.

Bojan Lukežič je imel v svoji skupini Francoza Merreiena in Čeha Hadrava, ki  sta bila premočna nasprotnika. Z obema je izgubil z 0:3 ter tako izpadel iz nadaljnjega tekmovanja posamezno.

Ivan Lisac je prvo tekmo proti Avstrijcu Kramminger-ju izgubi z 0:3. Naslednji dvoboj pa premagal s 3:2 Italijana Paone, a mu je dokončno možnost za nadaljevanje z rezultatom 2:3 vzel Romun Maksizin.

Primož Kancler je odigral prvo tekmo v skupini z Agrentincem Capolo in izgubil z 1:3. Prav tako je bil premočen zanj Madžar Barabas s kateri je izgubil z 0:3. Na koncu je odigral z najmočnejšim v skupini Brazilcem Knaf ter izgubil z 0:3.

Barbara Meglič je v prvem krogu izgubila proti Srbkinji Matic z 0:3 in v nadaljevanju še s Francozinjo Sirgant z 0:3 in tako zaključila s posameznim delom tekmovanja.

Rezultati

Danes se prične ekipno tekmovanje.

Ogled tekem v živo

 

 

Print Friendly, PDF & Email