V petek, 14.2.2020, je na smučišču Brsnina v Kranjski Gori, potekalo državno prvenstvo v veleslalomu. Kljub spomladanskim temperaturam in sončnem vremenu, so kranjskogorski smučarski delavci, odlično pripravili progo, ki je vsem tekmovalcem omogočala optimalne pogoje za tekmovanje. Skupno je nastopilo 32 tekmovalk in tekmovalcev, v ženski konkurenci so se državnih naslovov veselile: Kaja Debevec(gluhe smučarke), Bogomira Jakin(stoječe smučarke), Slava Sabol Čuk(nacionalna kategorija – veteranke) in Tanja Hotko(nacionalna kategorija – članice).

Pri moških so državni prvaki postali: Stanko Melinc(gluhi smučarji – veterani), Samo Petrač(gluhi smučarji – člani), Danilo Hafner(stoječi smučarji), Bojan Potočnik(nacionalna kategorija – veterani), Milan Osredkar(nacionalna kategorija – člani) in Jernej Slivnik(sedeči smučarji).

Na zaključni slovesnosti sta bila prisotna tudi Janez Hrovat, župan občine Kranjska Gora in Bojan Resman, direktor podjetja Lip Bohinj, ki sta nagovorila tekmovalce in jim podelila odličja.

Celotni rezultati tekmovanja, so na voljo na spodnji povezavi.

:: Rezultati državnega prvenstva v veleslalomu

Foto: Špela Avbelj

Print Friendly, PDF & Email