Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite Slovenije (Zveza ŠIS-SPK) razpisuje prosto mesto za glavnega trenerja reprezentance parakolesarstva.

Zveza ŠIS-SPK je krovna organizacija za šport invalidov v Sloveniji, katera v svoje programe vključuje tudi parakolesarstvo. V Svetovnem merilu parakolesarstvo spada pod okrilje Mednarodne kolesarske zveze (UCI).

Naloge in zadolžitve glavnega trenerja/ke:
– vodenje reprezentance na domačih in tujih tekmovanjih,
– organizacija treningov in priprav reprezentance parakolesarstva,
– spremljanje in usmerjanje razvoja reprezentantov in vključevanje novih,
– pisanje programov dela in poročil.

Za mesto vodje reprezentance je zahtevana najmanj 1. stopnja usposobljenosti v športu- kolesarstvo, znanje angleškega jezika, vozniški izpit B kategorije ter izkušnje na področju kolesarstva ali parakolesarstva.

Zveza ŠIS-SPK bo z izbranim trenerjem sklenila pogodbo za 1 leto z možnostjo podaljšanja.

Delo poteka po različnih lokacijah po Sloveniji. Reprezentanca trenutno šteje 6 članov, kateri trenirajo na dnevni ravni. V letu 2023 jih čaka Svetovno prvenstvo ter nekaj svetovnih pokalov, kjer bodo pričeli s pridobivanjem točk za pridobitev kvot za nastop na Paralimpijskih igrah 2024, Pariz.

Pisne prijave s kratkim življenjepisom iz katerega naj bodo razvidne izkušnje v kolesarstvu oziroma športu invalidov ter morebitnimi dokazili pošljite najkasneje do 30. 9. 2022 na naslov:

Zveza ŠIS-SPK
Cesta 24. junija 23
1231 Ljubljana – Črnuče

ali

po elektronski pošti na info@zsis.si , kjer lahko dobite tudi dodatne informacije.

:: RAZPIS ZA GLAVNEGA TRENERJA REPREZENTANCE PARAKOLESARSTVA (pdf)

:: RAZPIS ZA GLAVNEGA TRENERJA REPREZENTANCE PARAKOLESARSTVA (doc)

Print Friendly, PDF & Email