PODPRITE NAŠE PARAŠPORTNIKE Z 1% DOHODNINE

Z donacijo do 1% dohodnine, ki za vas ne predstavlja finančnega bremena, pomagate pri nadaljnjem razvoju programov za vključevanje mladih invalidov v šport ter soustvarjate pogoje za na nove vrhunske dosežke naših parašportnikov.

Hvala vam!

Oddaja donacije je hitra in enostavna. Terjala bo zgolj 3 minute vašega časa, saj bomo, ko boste obrazec oddali, na Zvezi ŠIS – SPK u v vašem imenu uredili vse nadaljnje korake.

Obisk finančnega urada ali pošiljanje obrazca po pošti zato ne bo potrebno.

Štirje koraki za dober namen

Donirate v naslednjih korakih:

  • Izpolnite vsa polja v obrazcu
  • Potrdite, da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov in nas pooblastite, da zahtevo oddamo na pristojni finančni urad
  • Kliknite »ODDAJ ZAHTEVO«
  • Podpišite zahtevo: Na ekranu se vam bo pojavil izpisan obrazec, ki ste ga pravkar izpolnili. Z miško kliknite na mesto za podpis, ki je označeno z modro puščico. Ko boste to storili, se bo na ekranu pojavilo manjše okno, v katero se podpišete z uporabo miške (opcija: Draw Signature – Insert Signature) ali z vpisom imena in priimka (opcija: Type In Signature – Adopt&Sign).

Zveza ŠIS-SPK se zavezuje, da bo pri uporabi osebnih podatkov v celoti upoštevala veljavno zakonodajo, ki zagotavlja varstvo osebnih podatkov.

Več o donacijah dohodnine

Ko je vaš obrazec oddan, je na vsakem naslednjem Informativnem izračunu dohodnine na koncu obrazložitve navedeno, kateremu upravičencu namenjate % dohodnine, in znesek donacije.

Zahtevo za namenitev dela dohodnine lahko oddate tudi elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki, kjer sta na voljo 2 možnosti prijave:

  • Registracija z digitalnim potrdilom na spletni strani FURS_vstop
  • Prijava z uporabniškim računom in geslom:

Na vstopni strani eDavki izberete polje »Podatki o zavezancu«, nato pa »Namenitev dela dohodnine«, kjer vpišete davčno številko društva ali zveze (davčna številka Zveze ŠIS – SPK je 46127984) in %, ki ga namenjate ter kliknete »Oddaj vlogo«.

Print Friendly, PDF & Email