Poslanska skupina SDS je s svojimi poslanci, ki sta jih vodila predsednik stranke g. Janez Janša in vodja Poslanske skupine g. Jože Tanko obiskala med drugim tudi člane Društva paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

 

{gallery}slike/090406_jansa_v_NM{/gallery} 

V skoraj enournem medsebojnem prijetnem pogovoru na sedežu društva, so člani društva predstavili svojo dejavnost, poslanstvo in organizacijo, ki deluje na področju osemnajstih občin Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Poslance in predvsem predsednika stranke Janeza Janšo je zanimalo kako društvo deluje. Predsednik društva Jože Okoren jih je seznanil s strukturo članstva, njihovimi potrebami in občasnimi težavami posameznikov. Podrobno je predstavil tudi kako je društvo organizirano in način financiranja.

Predvsem pa so bili navdušeni po skupnem ogledu nad nadvse funkcionalnimi prostori. Prostori, ki že štiri leta služijo svojemu namenu, gledano tudi širše. Predsednik Janša je bil zadovoljen z ugotovitvijo, da je organizacija (društvo) deležno veliko razumevanja v prostoru, kjer deluje.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email