Včeraj so na 11. EP na Polskem, kjer nas se kar naprej nenormalno zebe, nastopli zadnji trije Slovenci v kategoriji B3. Tako Mitja Žalar kot Miro Rus sta svoje delo opravila solidno, vendar bi ob nekoliko večji zbranosti lahko Sloveniji priigrala tri finala. Tako pa je Miro s 714 keglji zasedel končno deveto, Mitja pa s 713 deseto mesto.

Odličen nastop je v zadnji skupini kvalifikacij uspel Marjanu Zalarju, ki je z 740 podrtimi keglji dosegel enega svoji letošnjih najboljših rezultatov in bo v sobotnem finalu osmih štartal kot drugi z vsega štirimi keglji zaostanka za prvim. Ker se rezultati iz polfinala in finala sestevajo, je možno vse.

Danes ob 11.20 se bo za medaljo borila Marija Fras, ki v finale prinaša četrti rezultat 698. Ker je razlika od nje do prve le vsega 17 kegljev, se tudi tu obeta prava poslatica.

Nekoliko težje delo bo imel Rok Janežič v kategoriji B1, ki je v kvalifikacijah dosegel rezultat 533 in za tretjim mestom zaostaja 41 kegljev. Vendar je Rok letos ze dokazal, da je sposoben tudi boljšega rezultata in upamo, da bo tako tudi tokrat.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Print Friendly, PDF & Email