Golbalisti so se včeraj srečali z ekipo Litve in iugubili z 1:5. “Naša igra je precej boljša, vendar še zmeraj ne najdemo pravega občutka za dolžino skakajočih žog. Žoge so izredno mehke in nam povzročajo neverjetno veliko preglavic. Posledično temu delamo še zmeraj veliko kazenskih strelov, ki so jih igralci Litve rutinirano izkoristili in zmagali s 5 : 1. Za uteho nam je vsaj to, da je imela naša igra tokrat rep in glavo. Igralci so se držali navodil, s samim pristopom pa sem tudi zelo zadovoljen,” komentira igro trener More.
 
Popoldanska tekma z Dansko pa se je izšla nam v prid. Dance so fantje premagali s kar 10: 6. More: “Ponovno izredno nervozna tekma. Že s prvim strelom smo prejeli zadetek in takoj se je začel lov za zaostankom. Sodniki so nam ponovno dosodili tri neobstoječe kazesnke strele in v polčasu smo zaostajali s 4 : 6. Že v pripravi na tekmo sem fantom ukazal, da se igra do konca brez popuščanja in malodušja. Namreč, Danci so do tekme z nami, dobili vse tri prve polčase, nato pa v drugih drastično popustili in doživeli poraze. udi tokrat se je zgodilo tako. Prva polovica drugega polčasa je potekala v obojestranski nervozni igri, nato pa smo z dvema streloma zapored izenačili.
Od takrat naprej smo igrali koncentrirano v obrambi, v napadu pa dosegli še 4 zadetke, se sprostili in tekmo pripeljali do zmage.”

Sledi tekma s Švedsko, ki je v popoldanski tekmi grdo izgubila proti Litvi.

{gallery}slike/100622_sp_golbal_sheffield{/gallery}

Print Friendly, PDF & Email