V soboto, 29.1.2011, se bo na smučišču Kobla odvijalo državno prvenstvo v alpskem smučanju -veleslalom. Državno prvenstvo bo razpisano v mladinski in članski konkurenci. Mladinska bo izvedena pod pogojem, da so v posamezni kategoriji (sede, stoje, slepi in slabovidni, gluhi ali nacionala) vsaj trije tekmovalci. V primeru, da v kategoriji ne bo dovolj tekmovalcev, bo kategorija združena s člansko.

Novost v letu 2011 je izvedba tekmovanja v veteranski konkurenci, ki bo potekalo vzporedno z državnim prvenstvom v članski kategoriji. Med veterani lahko nastopijo moški stari 55 let in več ter ženske stare 50 let in več.

Tekmovalci lahko nastopijo le v eni konkurenci – ali mladinski ali članski ali veteranski.

Tekmovanja se lahko udeležijo invalidi, ki spadajo v katerega od spodaj opisanih razredov. Pogoj za nastop na tekmovanju je registracija, to pa opravite tako, da natančno izpolnite registracijski list z vsemi zahtevanimi podatki. Če ste to storili že v preteklih letih in se noben podatek od zahtevanih ni spremenil, je vaša registracija veljavna. Na društva in zveze smo poslali seznam registriranih športnikov.

Razpis

Opis razredov

Obrazec za prijavo

Registracijski karton

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email