Trener slovenske posadke invalidov dr. Vladimir Meglič je za ta teden pripravil kar naporen ritem treningov. Tako sta Mojca in Dejan drugi dan po prihodu na Bled »morala« v vodo kar dvakrat. Prizanesel jima je le toliko, da sta prvega opravila dopoldan, drugega pa po 17. uri, vendar tudi v tem terminu vročina ni padla pod 33 stopinj. Sicer pa bi bila oba pripravljena potrenirati tudi trikrat na dan, saj v takšnem vzdušju in ob umirjenih navodilih svojega »šefa« ne čutita utrujenosti.

»Danes je bil trening  veliko boljši, ali pa sva se midva že privadila na nove pogoje in hitro vodo blejskega jezera. Ko mi bo tekom treninga uspelo v čolnu »dohiteti« Mojco, ki je na sedežu  pred mano, bo trener z nama gotovo zadovoljen« se je hudomušno pošalil Dejan.

Kot smo že zapisali, je dr. Vladimir Meglič tudi direktor svetovnega prvenstva in tako v teh dneh eden najbolj iskanih oseb na prvenstvu na Bledu. Med tistimi, ki je tudi zelo iskana je glavna koordinatorka za posadke invalidov Andreja Razlag, saj je dnevno, lahko bi rekli iz ure v uro potrebno še kaj postoriti, prilagoditi, dogovoriti, … Kot sama pravi, bo do konca prvenstva zagotovo vse »štimalo«.

Pri Andreji lahko predstavniki invalidskih organizacij rezervirate tudi brezplačne vstopnice za ogled tekmovanj za  1., 2. in 3. september, ko vstop na tekmovališče ne bo več prost. Za vsak dan jih je na razpolago 20, zato pohitite z rezervacijo, ki jo opravite na naslov andreja.razlag@bled2011.org, kjer lahko dobite tudi konkretne informacije glede parkiranja in prevoza do ciljnega prostora v Veliki Zaki.

{boncko}/110825_treningi_Bled/{/boncko}

Print Friendly, PDF & Email