Zveza za šport otrok in mladine Slovenije
Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez

V okviru projekta Športna mreža enakih, vabimo nevladne, športne in invalidske organizacije na delavnico – izobraževanje z nazivom Organiziranost športnih organizacij.

Delavnica – izobraževanje bo v soboto, 24. marca 2012 s pričetkom ob 9.00 uri, v prostorih Zveze za šport invalidov Slovenije-Paraolimpijski komite, Cesta 24. junija 23, Lj.-Črnuče.

Program delavnice – izobraževanja:

 

 

Dopoldanski del: 9.00 do 12.00, predavatelj: dr. Jakob Bednarik

•    Organiziranost športa v Sloveniji in tujini.
•    Način upravljanja nevladne športne organizacije in razmerja med prostovoljnimi vodji-organi  društva ali zveze z zaposlenimi kadri.
•    Vloga in pomen stalnih sprememb znotraj organizacij.

Odmor: 12.00 do 13.00

Popoldanski del: 13.00 do 16.00, predavatelj: mag. Branko Mihorko
•    Razvoj športa invalidov v tujini in pri nas.
•    Povezava panožnih športnih zvez in njihovih športnih  društev s krovnimi organizacijami v tujini  in možni primeri uporabe v Sloveniji
•    Primer dobre prakse povezave različnih društev, ki delujejo na lokalni ravni in se povezujejo na področju športa invalidov.

Udeležba na delavnici – izobraževanju je za predstavnike društev in zvez brezplačna. Prijava je obvezna, zadnji rok za prijavo je sreda, 21. marec 2012. Prijavo oddajte na priloženem obrazcu in jo pošljite po e pošti na naslov jana.cander@zsis.si ali na naslov ZŠIS-POK, Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče.

PRIJAVNI OBRAZEC

»Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za pravosodje in javno upravo. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: »institucionalna in administrativna usposobljenost«; prednostne usmeritve: »spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.«

 

 

Print Friendly, PDF & Email