Mednarodno prvenstvo v namiznem tenisu invalidov LIGNANO MASTER OPEN (faktor 40) – Italija, Lignano, 20.3-25.3.2012
Kot vsako leto se bodo tudi letos namiznotenisači udeležili mednarodnega prvenstva v Lignanu, ki bo potekal od 20.3 do 25.3.2012. Pod vodstvom Damijana Lazarja in Darka Kojadinoviča bodo v posamezni in ekipni konkurenci nastopili Andreja Dolinar, Barbara Meglič, Primož Kancler in Bojan Lukežič. Ekipa je lani iz prvenstva odnesla srebrno medaljo v posamični konkurenci skupine 4, ki jo je osvojila Andreja Dolinar. Letos pa bo glede na to, da je paraolimpijsko leto in da so tekmovalci na vrhuncu svojih sposobnosti, rezultat upamo, da še slajši. Žal pa je grenki priokus zaradi naše odlične Mateje Pintar, saj jo pestijo zdravstvene težave, zaradi katerih je morala prvenstvo odpovedati.

Mednarodno prvenstvo invalidov v plavanju French swimming championship Nationale 1-elite open – Francija,  Angouleme, 23-24.3.2012
V mestu Angouleme v Franciji se bo od 23.3 – 24.3.2012 odvijalo mednarodno prvenstvo invalidov v plavanju. Pod vodstvom trenerjev Aleša Kuharja in Jane Čander, bodo nastopili Aleš Sečnik, Alen Kobilica in Darko Đurić. V Francijo gre tako ekipa odplavati dodatno normo, dve ali več za nastop na paraolimpijskih igrah v Londonu. Trenutno imata odplavane norme dva tekmovalca in sicer Darko Đurić (4 norme) ter Aleš Sečnik (2 normi).

Print Friendly, PDF & Email