Slovenski moški dvojec Bojan Lukežič – Primož Kancler je ostal brez preboja med osem najboljših na 10. namiznoteniškem turnirju Slovenia Open. Na poti v četrtfinale in naprej v polfinale ju je ustavila špansko – italijanska naveza Miguel Rodriguez – Marco Santinelli, 2:3 v setih je bilo.

130510_kancler_00

 

Sreča na drugi strani mrežice

»Lahko bi bilo boljše. Šport je šport, enkrat dobiš, enkrat izgubiš,« je tesen poraz obžaloval Lukežič. »Malce nama je zmanjkalo sreče. Ni bila na najini strani mrežice. Upam, da bo v prihodnje,« je še dodal izkušeni Grosupeljčan. Na pomanjkanjem nekaj naklonjenosti boginje Fortune se je pridušal tudi Primož Kancler: »Igrala sva dobro, ampak….«

 

Dekleti klonili

Nič bolje pa se na koncu ni izšlo za žensko navezo Andreja Dolinar – Barbara Meglič, ki je v svoji konkurenci zasedla končno 4. mesto. Najprej sta Slovenki priznali premoč srbski dvojici Borislava Perić Ranković – Nada Matić (0:3), potem pa v odločilnem obračunu klonili tesno sz 2:3 v setih še proti avstrijsko – turški navezi Heike Koller – Keziban Cakir.


»Z rezultatom ne moreva biti zadovoljni, zadnjo tekmo bi morali dobiti. Bili sva favoritinji, pa ni šlo…«
je bila razočaran Dolinarjeva. »Žal se ni izšlo. Tudi sama sem razočarana. Morala bi… a nekak ni šlo,« je še dodala Megličeva.

Videoprenos

Jutri se tekmovanje v Laškem prične ob 11. uri, do 15. pa bodo končani vsi finalni obračuni med ekipami. Vse pa si boste lahko zopet ogledali v neposrednem prenosu na naši spletni strani!

Print Friendly, PDF & Email