»Lep pozdrav vsem ljubiteljem kegljanja v Sloveniji!« je začel Franci Pirc svoj zapis iz Apatina, kjer poteka svetovno prvenstvo v kegljanju slepih in slabovidnih. »Slovenska izbrana vrsta je prispela v Srbijo okoli 10. ure. Po namestitvi po sobah in kratki osvežitvi z hladnimi napitki, kajti vreme je zelo soparno in vroče, smo imeli kratek sestanek z vodjo ekipe. Na tem sestanku smo bili seznanjeni z navodili za današnji dan in urnik dogodkov,« nadaljuje Pirc.

Na pregled

Ob 18. uri je osmerica naših reprezentantov (Mitja Osolnik, Darjo Vogrič, Safet Baltič, Karmen Vogrič, Danica Padežnik, Alojzija Pirc, Jože Lampe, Zdenka Benedik) odšla na zdravniški pregled v Dom zdravlja v Apatin.

Ženska in moška zasedba

»Določili smo reprezentanco za sredin začetek tekmovanja in sicer v moški konkurenci – v B1 nas bodo zastopali Safet Baltić, Mitja Osolnik, rezerva bo Darjo Vogrič. V B2 nas bodo zastopali Jakob Vodušek, Tomaž Furlan, rezerva Jože Lampe; v B3 pa brata Mitja in Marjan Žalar, rezerva pa Mirko Rus,« nadaljuje Pirc, ki razkrije tudi žensko zasedbo: »V ženski konkurenci nas bodo zastopale sledeče tekmovalke – v B1 Karmen Vogrič, v B2 Danica Padežnik, rezerva Alojzija Pirc in v B3 Marija Fras, rezerva Zdenka Benedik.«

Mešane dvojice

V tekmovanju mešanih dvojic bosta v B1 nastopila Karmen Vogrič in Mitja Osolnik, v B2 nas bodo zastopali Jože Lampe in Alojzija Pirc, ter par Danica Padežnik in Jakob Vodušek. V B3 se bosta predstavila mešana para Mirko Rus in Marija Fras ter Benedik Zdenka in Marjan Žalar.

Vse dobro

»Zvečer ob 21. uri je sledil tehnični sestanek vodij in trenerjev reprezentance, kjer so se dogovorili za naslednji dan kakšen bo urnik tekmovanja. Naša reprezentanca je imela takoj po končanem tehničnem sestanku še interni sestanek z seznanitvijo za naslednji dan. Lep športni pozdrav z kratkim raportom za današnji dan,« sklene Pirc, mi pa zasedbi v Apatin kličemo: vse dobro!

Print Friendly, PDF & Email