Šport invalidov bo odslej konstantno prisoten na TV Sloveniji 2, prvič si boste lahko prispevek v oddaji Migaj raje z nami ogledali že jutri, v petek, 27.9., ob 17. 30 na programu TV  Slovenija 2.

Izjemen pomen za šport

»Za šport invalidov in športnike invalide je možnost, da se predstavijo v medijih ključnega pomena. Tako širša javnost lahko spozna, s katerimi športi se invalidi ukvarjamo in kakšne rezultate dosegamo na mednarodnih tekmovanjih. Šport invalidov je vse bolj integriran in s tem prepoznan kot vrhunski šport. Dobro sodelovanje med OKS in ZSIS-POK pa bo v prihodnosti prineslo, kar nekaj dodane vrednosti za obe strani. Tokrat smo od OKS odkupili minutažo oddaje Migaj  raje z nami, kjer bodo na TV SLO 2 predstavljeni naši športniki in športi. Želim vam veliko užitkov pri gledanju oddaje, vsak zadnji petek v mesecu,« pove predsednik ZSIS-POK Damijan Lazar.

Kaj nas čaka v prvi oddaji?

V septembrski oddaji Migaj raje z nami so velik del oddaje namenili športnikom invalidom. Obiskali so naše odlične plavalce z Darkom Đurićem na čelu, predstavili vam bomo udeležence olimpijskih iger gluhih, bili smo s košarkarji ter tenisačem Marinom Keglem, ter šport slepih in slabovidnih, showdown in njihove nedavne uspehe. Na treningu smo obiskali Gregorja Habjana in aktualnega svetovnega prvaka Petra Zidarja.

Print Friendly, PDF & Email