»V poklon spominu na Jožeta Banfija, športniku in prijatelju smo izbrali prijateljsko srečanje in športni turnir v sedeči odbojki. To je igra, ki je močno zaznamovala Jožetovo življenjsko pot, in ohranja spomin na njegove športne dosežke in človeške vrline. Srečanje ob sedeči odbojki je namenjeno vsem tistim igralcem, igralkam in privržencem sedeče odbojke, ki želijo s svojo udeležbo počastiti spomin na Jožeta bodisi z igranjem ali s prisotnostjo pri dogodku,« povedo organizatorji turnirja, ki ga bo Kamnik gostil med 23. in 25. majem.

0408_banfi_joze_02 Po Jožetovih prizoriščih

Srečanje in turnir Sedeča odbojka s prijatelji Jožeta Banfija je namenjeno za moške in ženske ne glede na starost, stopnjo poškodbe in raven športnih izkušenj. Prijavljeni za tekmovalni del bodo s pomočjo delegiranega žreba razvrščeni v ekipe, poimenovane po Jožetovih Paraolimpijskih prizoriščih: Arnhem, Atlanta, Barcelona, Atene, itd. Igralni sistem predvideva turnir mešanih ekip s po šestimi igralci, vsaka tekma pa bo odigrana s po dvema setoma. Vsi sodelujoči na turnirju  in srečanju  bodo prejeli spominsko medaljo in diplomo.

V Kamniku

Srečanje in turnir Sedeča odbojka s prijatelji Jožeta Banfija bo v centru CIRIUS v Kamniku. Udeleženci bodo bivali v centru CIRIUS Kamnik, Novi Trg 43a, kjer bo potekal tudi celoten program srečanja.

Program turnirja

23. 5. 2014: prihod udeležencev (15.00 dalje), žreb tekmovalnih skupin, spominski večer
24. 5. 2014: turnir v sedeči odbojki, podelitev priznanj, družabno srečanje
25. 5. 2014: zaključek srečanja, odhod udeležencev (10.30)

:: Vabilo na memorial (ANG verzija)

Print Friendly, PDF & Email