Slovenske košarkarske ekipe, ki igrajo v državni ligi SOČA-OPREMA, so 22. februarja v športni dvorani Tri lilije v Laškem odigrale četrti krog. Zadnje srečanje v rednem delu tekmovanja je v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije pripravilo Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske.

1205_kosarka_vozicki_00

Drama proti Gorenjcem

Oslabljena ekipa organizatorjevi se je najprej pomerila z mariborsko ekipo DP Palfinger Marine in tekmo izgubila z rezultatom 27:41. Že v naslednji tekmi pa so v dramatični končnici zbrali toliko dodatnih moči, da so ekipo DP Kranj ugnali z rezultatom 32:31. V tretji tekmi sta se pod koši srečali DP Mercator Ljubljana in DP Palfinger Marine Maribor. Razpoloženi Mariborčani so strli tudi odpor Ljubljančanov in slavili z rezultatom 49:31.

V Sodražici

Tekme play offa bodo 29. marca 2014 v organizaciji ZŠIS – POK ekipe odigrale v sodobni športni dvorani v Sodražici. Po seštevku točk vseh štirih krogov se bosta polfinalna para DP Palfinger Marine Maribor in DP Kranj ter DP Mercator Ljubljana in DP Celje pomerila za naslov državnega v sezoni 2013/2014.

Print Friendly, PDF & Email