Vsako podjetje, ki podre športnika invalida, si zasluži zagotovo dodatno pozornost.  Click2Chic.si je plavalcu Alešu Sečniku podarilo 3.000 evrov za nadaljevanje svoje športne kariere in 10 % od vsakega nakupa z vpisano kodo ALEŠ.

140318_secnik_00

Začel s plavanjem

Sečniku se je življenje po smučarski nesreči postavilo na glavo. Bil je košarkar, pri 14-letih in padcu pa je postal tetraplegik. Sprva je opravil rehabilitacijo na URI Soča, za tem pa ga je mati prijavila na plavalno državno prvenstvo. Postal je državni prvak, vmes pa je postal študent psihologije in stand-up komik, za nameček pa še svetovni rekorder v delfinu na 50 metrov in eden najuspešnejših slovenskih športnikov invalidov. 

Da bi pomagali Alešu na poti do paraolimpijskih iger v Riu De Janeiru, so se ga odloči podpreti v največji slovenski spletni drogeriji Click2Chic.si. »Odločili smo se, da Aleša Sečnika sponzorsko podpremo in mu pomagamo pri uresničitvi njegovih sanj. Da bo nadaljevanje športne kariere enostavnejše, je Click2Chic.si poskrbel s 3.000 evri, ki jih je prejel Aleš, do konca leta pa bomo prispevali tudi delež od vseh nakupov, ki bodo imeli vpisano kodo ALEŠ. Ponosni smo lahko, da imamo tako dobre športnike in prav je, da jim pomagamo po svojih najboljših močeh. Obiščite Click2Chic.si in tudi vi postanite del uspešne športne zgodbe,« pravi Tina Grbac, vodja Click2Chic.si.

Kako lahko pomagate?
– obiščite največjo slovensko spletno drogerijo Click2Chic.si (link na http://goo.gl/TsJlpf),
– izberite med več kot 5.000 izdelkov in napolnite svojo košarico,
– v prvem koraku košarice vpišite kodo ALEŠ in zaključite nakup,
– Click2Chic.si bo podaril 10 % od vsakega nakupa z vpisano kodo ALEŠ do konca leta 2014. 

»Zelo sem prijetno presenečen nad hitrim odzivom spletne drogerije Click2Chic.si, ki mi s svojo velikodušno donacijo še naprej omogoča lov na rekordne dosežke. Presrečen sem zaradi potrditve pregovora, ki pravi, da trdo delo obrodi sadove, še bolj pa zaradi dejstva, da mi ta donacija omogoča nadaljnje udejstvovanje v športu, ki mi pomeni mnogo več kot samo lov za vidnimi rezultati. Hvala tudi vsem, ki boste ob nakupu na spletni strani Click2Chic.si pripisali kodo ALEŠ, ter seveda vsem, ki spremljate in na kakršenkoli način spodbujate šport invalidov. Zdaj pa sproščeno v lov na norme za paraolimpijske igre v Riu de Janeiru!« še sklene Aleš.

Print Friendly, PDF & Email