Članice slovenske ženske reprezentance v odbojki sede so se v sklopu priprav na evropsko prvenstvo, ki bo letos od 7. do 15. novembra potekalo v Podčetrtku, v preteklih dveh vikendih odpravile v tujino in se pomerile s tujimi reprezentancami ter klubi.

:: Fotogalerija iz Splita

Po Rusiji še Split

Pripravljalna gostovanja je reprezentanca začela v Moskvi, kjer so dekleta odigrala več trening tekem z Rusinjami, aktualnimi evropskimi prvakinjami. Pretekli vikend pa se je ekipa udeležila mednarodnega turnirja v odbojki sede Splitu ter zasedla četrto mesto, kar je najboljša uvrstitev med ženskimi ekipami na turnirju. Slovenska reprezentantka Suzana Ocepek pa je bila izbrana tudi za najboljšo igralko turnirja.

Intenzivne priprave na EP se nadaljujejo na domačem igrišču. Dekleta že nestrpno pričakujejo obisk reprezentance iz ZDA konec meseca, saj Američanke veljajo za eno najboljših ekip na svetu in bodo tako velik izziv za slovensko ekipo.

Več podatkov

Za več informacij o dogajanju v slovenski ženski reprezentanci v odbojki sede vabljeni k spremljanju njihove Facebook strani (Sitting Volleyball Team Slovenia) in profila na Instagramu (@Sitting_Volleyball_Slovenia).

 

Print Friendly, PDF & Email