Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-PK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2019, razpisuje DP invalidov v balinanj za ekipe 2019, ki bo potekalo 1. junija 2019 v Trbovlju. Na povezavi si lahko preberete vso razpisno dokumentacijo, ki je hkrati bila poslana na vse aktualne naslove s katerimi razpolaga ZŠIS-PK.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV JE 24. maja 2019. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko spletnih prijav na strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu nas prosimo kontaktirajte na 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti ne bomo upoštevali!!!

V kolikor ne želite več prejemati razpisne dokumentacije s strani ZŠIS-PK, nam prosimo to sporočite v obliki dopisa, ki ga pošljite na elektronski naslov primoz.jeralic@zsis.si.

:: Razpis DP invalidov v balinanju za ekipe 2019 pdf.
:: Seznam ZDIS uvrščenih ekip 2019

Print Friendly, PDF & Email