V Para plesu bo na Polskem v Lomiankiju od 4. do 6. oktobra potekalo se zadnje tekmovanje pred SP, ki bo konec novembra v Nemciji. Slovensko ekipo sestavljajo trije plesni pari.

Lara Nedeljkovič bo nastopila v kategoriji single women 2 ter s soplesalcem Klemnom Dremljem v kategorijah kombi standard in latin 2. Ta par sicer že ima izpoljneno normo za SP.

Aktualna ambasadorka programa Postani športnik Nastija Fijolič se bo po daljši pavzi zopet udeležila tekmovanja. Nastopila bo v kategoriji single women 1 ter s Klemnom Pirmanom še v kategoriji kombi standard 1.

Prvič pa bosta na najvišjem nivoju zaplesala tudi Miha Rednak in Breda Košir. Nastopila bosta v kategorijah kombi standard in latin 1. Ekipo para plesalcev sestavljajo še osebna asistentka Gabriela Mohini ter Andrej Novotny, ki je ponovno v vlogi sodnika na tekmovanju.

“Upamo na nekaj finalnih uvrstitev. Lahko pa nas plesalci presenetijo tudi s kaksno uvrstitvijo na zmagovalni oder. Po tem tekmovanju, nas čakajo intenzivne priprave na SP, ki bo letos v Bonnu v Nemčiji,” še sporočajo iz našega tabora.

Print Friendly, PDF & Email