Razpis državnega prvenstva v košarki na vozičkih

/, Razpisi DP, Športi, Zadnje novice/Razpis državnega prvenstva v košarki na vozičkih

Razpis državnega prvenstva v košarki na vozičkih

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (v nadaljevanju Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem Državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v košarki na vozičkih, ki bo potekalo 27. junija 2020 na Vranskem. Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na povezavi spodaj.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 19. junij 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na telefonsko številko: 01 5300 893, ali e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v košarki na vozičkih

Print Friendly, PDF & Email
2020-06-22T10:14:09+02:00 4. junija, 2020|

test

fwdwwgiguwgh