Zveza za šport invalidov Slovenije-Slovenski Paralimpijski komite si še naprej prizadeva za vzpostavitev dolgoročnega sistema in pogojev za vključevanje mladih invalidov v športne aktivnosti. Zavoljo tega je skupaj z Lidl Slovenija razvila program Postani športnik.

Tudi letos v Laškem

Lani je bil na tem področju narejen korak naprej z uvodnim športnim taborom za mlade in njihove družine. Ker so bile lanske izkušnje in vtisi tako dobri, letos tabor pripravljamo vnovič – med 20. in 23. avgustom v Laškem v Hotelu Zdravilišče Laško.

Zato vas tudi letos tik pred začetkom novega šolskega leta vabimo, da si skupaj z družino naberete novih moči v sproščujočem okolju Zdravilišča Laško in se udeležite paralimpijskega športnega tabora za družine.

Pester program

Tudi letos boste na taboru boste starši in otroci spoznavali paralimpijske športe, prisluhnili zanimivim predavanjem, se srečali s parašportnikom, imeli pa boste tudi dovolj časa zase in za druženje s svojimi najbližjimi. Rdeča nit letošnjega tabora bo predstavitev programa Postani športnik.

 

 

 

Okviren program paralimpijskega športnega tabora:

:: četrtek, 20. avgust 2020: prihod v Zdravilišče Laško v popoldanskih urah, po večerji srečanje z našim parašportnikom.

:: petek, 21. avgust 2020: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici – za otroke in starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.

:: sobota, 22. avgust 2020: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici – za otroke in predavanje za starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.

:: nedelja, 23. avgust 2020: naše druženje zaključimo z zanimivim športnim tekmovanjem za družine.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na e-pošti majda.kocar@zsis.si in telefonski številki 041 854 009.

Dodajamo vabilo in prijavo:

:: Prijava na Paralimpijski tabor za druzine 2020 (doc)

:: Vabilo na Paralimpijski tabor za družine 2020 (pdf)

Cena programa:

200 evrov za odrasle in 140 evrov za otroke do 16. leta. V to ceno so vštete vse nočitve, polni penzion v hotelu in karte za neomejeno kopanje v Thermani. Mi pa bomo z našimi partnerji in podporniki dodatno poskrbeli za bogato vsebino in super darila!

Prijave zbiramo do 5. julija!

Več o prvem taboru iz leta 2019:

Foto: Robi Verbajs
Video: TV  Celje

Print Friendly, PDF & Email