Razpis posamičnega državnega prvenstva v šahu za slepe in slabovidne

/, Šah, Športi, Zadnje novice/Razpis posamičnega državnega prvenstva v šahu za slepe in slabovidne

Razpis posamičnega državnega prvenstva v šahu za slepe in slabovidne

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (v nadaljevanju Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje odprto posamično DP v šahu za slepe in slabovidne, ki bo potekalo od 31.8.2020 do 6.9.2020 na Okroglem – Naklo pri Kranju. Razpis je objavljen na spodnji povezavi.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 24. avgust 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si ali na telefon: 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis posamičnega državnega prvenstva v šahu za slepe in slabovidne

Print Friendly, PDF & Email
2020-08-06T12:34:17+02:00 4. avgusta, 2020|

test

fwdwwgiguwgh