Minuli teden so v Laškem potekale priprave namiznoteniških reprezentanc, trening kamp je vodil naš domači strokovnjak Gorazd Vecko, ki uspešno vodi paranamiznoteniško vrsto Velike Britanije. Dober teden treninga je tudi za našim tekmovalcem Luko Trtnikom.

„Priprave v Laškem so odlično uspele. Glavni namen je bil menjava okolja in igralcev. Priprav so se udeležili v t.i. “mehurčku” igralci iz Anglije, Slovenije in Slovaške. Merjenje s konkurenco v mednarodnem merilu, pa če tudi samo na treningih, je zagotovo v tem obdobju bilo zelo dobrodošlo,“ je povedal trener Ožbej Poročnik.

Dobra popotnica

„Luka je tudi po mnenju drugih trenerjev in igralcev na pripravah pokazal viden napredek v igri. Kar je zagotovo dobra popotnica za prihodnost in motivacija za trdo delo na treningih še naprej,“ je dodal Poročnik, ki ima jasne tekmovalne cilje s Trtnikom:

„Za letošnje leto je v planu kvalifikacijski turnir za paralimpijske igre v Tokiu in mednarodni turnir (oba v Laškem). Vsi upamo, da bo do realizacije le-tega letos tudi prišlo.“

Print Friendly, PDF & Email