Še malo in (para)limpijska bakla gre na pot, skupaj z začetkom pa začnemo projekt Onkraj meja, kjer bomo zbirali kilometre za čisto energijo olimpijcev in paralimpijcev. Kilometre (in energijo) bomo zbirali na Stravi.

Pojdimo skupaj onkraj meja. Šport povezuje, daje upanje in gradi skupnost. Slovenska bakla bo prepotovala vseh 212 občin v Sloveniji, povezala naša srca, vsi pretečeni kilometri pa bodo odmevali v vzpodbudo našim športnikom tam daleč onkraj meja v Tokiu. Prispevajte kilometre za čisto moč olimpijcev in paralimpijcev. Vsak kilometer pomeni odločitev za korak izven cone udobja, za zdravo in motivirano družbo. Še niste začeli, vas je strah? To je priložnost za spremembo, za nekaj več. Ne bojte se, mi bomo z vami. #StartYourImpossible

:: Onkraj meja (Strava.com)

V klubu Onkraj meja bomo beležili kilometre, ki jih bo prepotovala Slovenska bakla, prav tako pa tudi vse ostale, ki jih bomo pretvorili v energijo in motivacijsko sporočilo olimpijcem in paralimpijcem.

Na stravi bomo v naslednjem koraku zbirali dobre misli članov kluba Onkraj meja, da v komentar zapišejo svoje motivacijske misli za naše športnike. Najboljše bomo zbrali in želja je združiti v knjižico.

Print Friendly, PDF & Email