V času, ko je svet na preizkušnji, šport povezuje, daje upanje in gradi zdravo skupnost. Začne se pri posamezniku, ki se odloči za nekaj več, izbere izziv, gre onkraj meja udobja in postane boljši človek. Vsak športnik je zgodba, vsaka zgodba pa ima zaplet.

Izbira življenja onkraj omejitev je pot do svobode in junakov. Pridružite se pobudi Toyote Slovenija, Olimpijskemu in Paralimpijskemu komiteju, pri zbiranju kilometrov na poti Slovenske bakle. Pojdimo skupaj onkraj meja.

Slovenska bakla bo prepotovala vseh 212 občin v Sloveniji (včeraj je začela pot v Posočju!), povezala naša srca, vsi pretečeni kilometri pa bodo odmevali v vzpodbudo našim športnikom tam daleč onkraj meja v Tokiu. Prispevajte kilometre za čisto moč olimpijcev in paralimpijcev. Pridružite se nam na Stravi v klubu Onkraj meja.

Vsak lahko prispeva svoj del poti. Tecite, kolesarite, hodite, vsak vaš korak bo utripal v skupni čisti energiji za slovenske športnike na olimpijskih igrah v Tokiu. Vsak kilometer pomeni odločitev za korak izven cone udobja, za zdravo in motivirano družbo. Še niste začeli, vas je strah? To je priložnost za spremembo, za nekaj več. Ne bojte se, mi bomo z vami.

https://www.strava.com/clubs/onkrajmeja

Vir: Olympic.si
Print Friendly, PDF & Email