Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem Državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v showdownu, ki bo potekalo 19. in 20. junija 2021 na Okroglem – Naklo pri Kranju.  Razpis si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 13. junij 2021. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko spletnih prijav na strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Zaradi tega, ker regijska tekmovanja niso potekala, vam spodaj pošiljam navodilo za prijavo, ki je objavljeno tudi v razpisu:

Na 19. državnem prvenstvu lahko sodelujejo slepi in slabovidni tekmovalci iz področja Slovenije, ki bodo na tekmovanje pravočasno prijavljeni. V moških konkurenci lahko vsako Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih, ki je bilo prijavljeno na regijska tekmovanja Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije, prijavi po 2 tekmovalca. Neposredno je na letošnje državno prvenstvo uvrščen tudi lanski državni prvak. V skladu z dogovorom z vodjo panoge, pa bo Zveza ŠIS – SPK, enemu tekmovalcu podelila tudi posebno povabilo za nastop, t.i. ”wild – card”. 

OBRAZLOŽITEV: na regijska tekmovanje je bilo prijavljenih 7 društev, ki bodo lahko prijavila po 2 tekmovalca, ostali 2 mesti pa sta rezervirani za državnega prvaka v letu 2020 in za posebno povabilo. To pravilo velja le v letu 2021, ker regijska tekmovanja niso potekala in je usklajeno z ZDSSS.

V ženski konkurenci lahko društva prijavijo vse tekmovalke, ki so bila prijavljene tudi na regijska tekmovanja. Skladno z dogovorom z vodjo panoge, pa LAHKO (neobvezujoče) Zveza ŠIS – SPK izda tudi posebno povabilo.

Po zaključku prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v showdownu

Print Friendly, PDF & Email