Za našo paraplesalno reprezentanco je uspešen nastop na tekmi svetovne serije v Italiji.

Uvodoma je že v petek Amir Alibabić v kategoriji single man 1 zasedel 6. mesto. Ines Golobič je prvič nastopala v kategoriji Women freestyle 1 in zasedla 7. mesto. V kategoriji combi standard 2 pa sta Slovenijo zastopala dva para. Martina Smodiš in Roman Maček bila šesta, Lara Nedeljkovič in Klemen Dremelj pa četrta.

V soboto je Amir Alibabić tekmoval v kategoriji single freestyle class 1 in pristal na 5. mestu. V kategoriji combi latin class 1 sta Martina Smodiš in Roman Maček zasedla odlično 2. mesto, Lara Nedeljkovič in Klemen Dremelj pa sta bila v kategoriji combi latin class 2 sedma in za las ostala brez finala.

Tekmovanje se je sklenilo v nedeljo: Ines Golobič je imela krstni nastop v kategoriji single ladies class 1 in zasedla 5. mesto, prikazala je zelo sproščen in kvaliteten ples. Lara Nedeljkovič je z vrhunsko prikazanim plesom v kategoriji single ladies 2 osvojila odlično 4. mesto. Prav tako sta imela krstni nastop Martina Smodiš in Roman Maček v kategoriji combi freestyle class 1 in zasedla odlično 3. mesto.

Prvo tekmovanje po dobrem letu in pol pavze je tako uspešno zaključeno. Plesalci so prikazali odličen ples in osvojili rezultate, na katere smo zelo ponosni, so še javili iz naše reprezentance.

Print Friendly, PDF & Email