Tik pred začetkom novega šolskega leta vas tudi letos Zveza za šport invalidov Slovenije-Slovenski paralimpijski komite vabi, da si skupaj z družino naberete novih moči v sproščujočem okolju Zdravilišča Laško in se udeležite paralimpijskega tabora za družine.

 

Tudi letos se obeta spoznavanje paralimpijskih športov, zanimiva predavanja in delavnice in seveda srečanje s parašportnikom, imeli pa boste tudi dovolj časa zase in za druženje s svojimi najbližjimi. Letošnji tabor bo še prav posebej zanimiv, saj se bo odvijal prav v času paralimpijskih iger, ki jih bomo seveda tudi skupaj spremljali.

Okviren program paralimpijskega tabora, med 26.8. in 29.8.

:: četrtek, 26. avgust 2021: prihod v Zdravilišče Laško v popoldanskih urah, po večerji srečanje z našim parašportnikom.

:: petek, 27. avgust 2021: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici – za otroke in starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji skupen družabni dogodek za vse udeležence.

:: sobota, 28. avgust 2021: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici – za otroke in predavanje za starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.

:: nedelja, 29. avgust 2020: naše druženje zaključimo z zanimivim športnim tekmovanjem za družine.

:: PRIJAVA NA TABOR

Dodatne informacije na e-naslovu: majda.kocar@zsis.si in po telefonu 041 854 009.

Cena programa je 200 evrov za odrasle in 160 evrov za otroke do 16. leta. V to ceno so vštete vse nočitve, 3x polni penzion v hotelu in karte za neomejeno kopanje v Thermani. Mi pa bomo dodatno poskrbeli za bogato vsebino in super darila naših partnerjev in podpornikov.

Print Friendly, PDF & Email