Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno s koledarjem državnih prvenstev za leto 2021, razpisuje DP v hitropoteznem šahu – posamično, ki bo potekalo 14. avgusta 2021 v Hrastniku. Na spodnji povezavi si lahko ogledate tudi razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 6. avgust 2021. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci. Prosimo, da pod opombe pri prijavi navedete tudi ime in priimek spremljevalca.

:: Razpis državnega prvenstva v hitropoteznem šahu – posamično 

Print Friendly, PDF & Email