Slovenski paraplesalci se tokrat odpravljajo v Lomianki pri Varšavi. Vodja odprave, voznik ter sodnik je Andrej Novotny.

Klemen Dremelj in Lara Nedeljkovič

V ekipi paraplesalcev so tokrat Ines Golobič, ki bo zastopala slovenske barve v kategoriji Single women class 1 ter Single women freestyle class 1, Martina Smodiš in Roman Maček, ki bosta nastopila v kategorijah Combi latin class 1, Combi standard class 2 ter Combi freestyle class 1. Slovensko ekipo zaokrožujeta Lara Nedeljković in Klemen Dremelj, ki bosta tekmovanja v kategorijah Combi latin, Combi standard in Combi freestyle, vse v class 2. Lara bo poleg tega nastopala še v kategoriji Single women class 2.

Tekma na Poljskem je zadnja v seriji letošnjih tekem pred svetovnim prvenstvom, ki ga bo letos gostilo mesto Ulsan v Južni Koreji konec novembra. Tekmovanja se bo ponovno udeležilo večina najboljših paraplesalcev iz Evrope, Azije in Afrike.

“Upam, da bodo slovenski paraplesalci odplesali tako kot najbolje znajo in seveda upamo, da se kateremu od njih uspe prebiti v finale. Posebna pozornost bo namenjena nastopu v freestylu v kategoriji Combi freestyle class 2, kjer se bosta premierno predstavila Lara in Klemen in upam, da nam bosta pripravila kakšno prijetno presenečenje,” sklene trener Andrej Novotny.

Foto: Aleš Fevžer/OKS

Print Friendly, PDF & Email