Nataša Bartol, igralke boccie, je evropsko prvenstvo posamezno končala na 6. mestu. V četrtfinalu je bila zanjo usodna Azerbajdžanka Narmin Aghayeva, ki je slavila s 4:2 in napredovala v polfinale.
“Žal mi je, da sem izgubila v četrtfinalu evropskega prvenstva. Imela sem možnost zmagati, ampak je bila nasprotnica boljša s svojimi prvimi „bočami“ in tako sem zgubila z 2:4. Ponosna sem nase in na svojo ekipo za dosežke na tem turnirju in osvojeno 6.mesto. Hvala vsem, ki ste me podpirali,“ je povedala Nataša Bartol.

„Že sama uvrstitev na evropsko prvenstvo je krasen rezultat, seveda stremimo vedno k boljšim rezultatom in višje zastavljenim ciljem in tokrat se nam je izšlo za dani rezultat. Ponosna sem nanjo, saj je pokazala, da je sposobna premagati tudi evropsko prvakinjo in jo ne iztiri niti pokvarjen voziček, vemo, da zna in zmore doseči še več, k temu pa bomo stremeli v naslednjih tekmovanjih, kjer se bomo borili za višja mesta na svetovni lestvici, katera vodijo v Paris 2024,“ pa je odločno nadaljevanje napovedala glavna trenerka Maja Bobnar.
Print Friendly, PDF & Email