Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno s koledarjem državnih prvenstev za leto 2024, razpisuje državno prvenstvo v paraalpskem smučanju (veleslalom), ki bo potekalo v soboto, 17. februarja 2024, na Ravnah na Koroškem – smučišče Poseka. Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

OPOMBA: Tekmovanje pa smo zaradi zasedenosti smučišča morali prestaviti za teden dni, s prvotnega termina, 10.02.2024, na 17.02.2024.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 9. februar 2024. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Po zaključku zbiranja prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v paraalpskem smučanju (veleslalom)

 

Print Friendly, PDF & Email