Od danes pa do 12.4 bo v Zagrebu potekalo mednarodno tekmovanje dvoranskega balinanja. Slovenke barve bodo tokrat zastopali štirje moški predstavniki v treh kategorijah BC2 – Bojan Poredoš, BC3 – Jakob Škantelj in Bor Tit Jerlah – novinec ter BC4 -Blaž Adamlje.

“Bora smo uspešno pripeljali čez kategorizacijo in bo na mednarodni ravni nastopil prvič, Bojan pa je bil ponovno kategoriziran kot drugi pregled, katerega opravijo vsi športniki, da se jim potrdi dokončna kategorizacija. Posamezni del tekmovanje se začne v torek, 9.4., kjer bomo imeli v igri celotno ekipo. Nasprotniki ne bodo ravno mala malica, ker so po jakosti v skupini vsi višje uvrščeni od naših tekmovalcev, vendar se bomo borili in poskušali pokazati najboljše igre s treningov,” pove Maja Bobnar, selektorica naše reprezentance.
“Na tekmovanju bo nastopilo 97 tekmovalcev  iz 20 držav v posamezni konkurenci. Tekmovanje bo na visoki ravni tudi zaradi sotekmovalcev, ki zasedajo najvišja mesta na svetovni lestvici.
Naši igralci in asistenti bodo dali vse od sebe, da se prebijemo iz skupine naprej!” še dodaja Maja Bobnar, selektorica naše reprezentance.
Print Friendly, PDF & Email