Po izpadu vseh slovenskih predstavnikov v posamezni konkurenci na 8. mednarodnem turnirju v namiznem tenisu za invalide, se bodo danes popoldan pričela že ekipna tekmovanja. Od Slovencev bosta ob 14. uri nastopila dva para in sicer Mateja Pintar in Andreja Dolinar v kategoriji 4 ter Barbara Meglič skupaj s Francozinjo Sirgand, prav tako kategorija 4. Tekmici prvih bosta tekmovalki iz Brazilije in Turčije, drugih pa Srbkinji Popadič in Mitrovič.

Ob 17. 30 bodo nastopili še trije slovenski pari (Jolanda Belavič skupaj z Italijanko Bevilacque, Bojan Lukežič in Ivan Lisac ter Primož Kancler )  ter za zaključek današnjega predtekmovanja ob 19.15 uri Mateja in Andreja ter Barbara.

Petkov program bosta ob 9. uri pričela dva slovenska para. Jolanda Belavič skupaj z Italijanko Beviacqua ter Primož Kancler skupaj z Rusom Korovinom.

Ob 11. uri ponovno Mateja in Andreja ter ob 15. uri še trije slovenski pari (Jolanda z Italijanko Beviacqua, Primož z Rusom Korovinom ter čisto »slovenski« par Bojan Lukežič in Ivan Lisac). Verjamemo, da bodo sobotni zaključni dvoboji ekip, ki se pričnejo ob 9. uri,  prav gotovo obarvan tudi slovensko.


Fotogalerija

{gallery}slike/110505_Lasko_2{/gallery}

Print Friendly, PDF & Email