Svetovno prvenstvo v veslanju na Bledu se nezadržno približuje zaključku. Kot smo že zapisali, Slovenci danes pričakujejo prvo medaljo, slovenski športniki invalidi in vsi njihovi privrženci pa zadnji nastop mešanega dvojnega dvojca Mojce Tomažin in Dejana Fabčiča.

Dejan in Mojca bosta jutri, v soboto 3. septembra ob 9.30 zaključila slovenske nastope na tem SP. Na progo se bosta odpravila približno eno uro prej iz Male Zake. Nato do štarta pod Festivalno dvorano preveslala približno 1800 metrov in počakala na zadnji sodniški znak.

Vsi, ki bi ju želeli vzpodbujati na tem, za slovenski šport invalidov zgodovinskem dogodku, pridite pravočasno do štarta pod Festivalno dvorano. Do tja se lahko pripeljete z avtomobilom, ki ga proti plačilu parkirate nekje v bližini. Še boljša varianta je ta, da avtomobil pustite na parkirišču na Seliški ulici in se do hotela Krim podate z brezplačnimi avtobusi organizatorja.

Vstopnine na štartu ni.

V kolikor pa bi si želeli ogledati še ostala tekmovanja, katerih cilji so v Veliki Zaki, pokličite za brezplačne vstopnice na 041 261 035 (Silva Razlag).

Jutri, 3. septembra se dobimo skupaj na Bledu. Naj bo kakšna slovenska zastava vaš spremljevalec.

{boncko}/110902_bled/{/boncko}
Foto: Stephan Mai

Print Friendly, PDF & Email