Kot je znano, bo Slovenija organizator evropskega prvenstva v košarki na vozičkih skupine B, v času od 23. junija do 1. julija 2012.

Z željo, da bi se reprezentanca kar najbolje pripravila in bi ji bili zagotovljeni zadovoljivi pogoji se je dne 27. septembra sklical skupni sestanek igralcev, trenerjev, predstavnikov Zveze paraplegikov Slovenije, predsednik Dane Kastelic in športni referent Grega Gračner in predstavniki Zveze za šport Slovenije-Paraolimpijskega komiteja, predsednik KTŠ Jože Okoren in strokovna sodelavca Špela Rozman ter Primož Jeralič. Vse prisotne so nagovorili tudi pomočnika trenerja Marjan Trdina in Milan Lukan. Na sestanku pa je bil predstavljen tudi nov trener reprezentance Peter Jakše, ki bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami lahko veliko prispeval h kvaliteti reprezentance, ki bo zaigrala na EP 2012 v Sloveniji.

Za sezono 2011/12 je v programu NLB lige v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije nastop Slovenske reprezentance, kar je mišljeno tudi kot priprava za nastop na evropskem prvenstvu 2012. Na sestanku so bile podane določene usmeritve in predstavljeni načrti treninga, opreme in ostalih spremljajočih potreb.

{boncko}/110927_Sestanek_NLB_EP_URI_Soca/{/boncko}
Foto: Primož Jeralič

Print Friendly, PDF & Email