Danes se odigrava drugi dan tekmovanja evropskega prvenstva v golbalu na Danskem. Slovenija je doživela že drugi poraz na tekmovanju. Nemčiji je uspelo osvojiti 7 golov in slaviti s 7:5.

Ivan Vinkler: ”Tekma se je začela zelo slabo za Slovenijo, saj so Nemci povedli s 3:0 že v samem začetku. Nekako smo se prebili do vodstva za en gol pri rezultatu 4:3 ter držali to prednost vse do konca. V zaključku tekme pa smo stori veliko napak v obrambi in tako izgubili s 5:7.”

 

V drugi tekmi tega dne so se pomerili z močno Švedsko reprezentanco. Slovenija je bila nepazljiva v obrambni liniji, veliko je storila napak, ki jih je Švedska reprezentanca maščevala z goli. Končni rezultat tekme Slovenija: Švedska je 2:8.

 

Slovenska reprezentanca je tako osvojila 4. mesto v skupini in z eno zmago ter tremi porazi nadaljuje igro v četrtfinalu, ki se bo odvijalo jutri ob 8.30 uri z zmagovalno ekipo skupine A, Litvo.

 

Ivan Vinkler:” Igra  proti  Švedom  ni  bila  najboljša,  preveč  napak  v  obrambi in  tudi  v  napadu  ni  bilo  prodornosti.  Jutri  na  vse zgodaj igramo  z  Litvo.  Poskušali  bomo  narediti  presenečenje z zmagi.  Tudi  to  se  dogaja.”

 {gallery}slike/112012_ep_golbal1{/gallery}

Tekmo si lahko ogledate na http://pressakey.net/sports/.

 

Print Friendly, PDF & Email