V soboto, 4.2.2012, se bo na smučišču v Kranjski Gori odvijalo državno prvenstvo invalidov v alpskem smučanju -veleslalom. Državno prvenstvo je razpisano v mladinskii, članski in veteranski konkurenci. Tekmovanje v mladinski in veteranski konkurenci bo izvedeno pod pogojem, da so v posamezni kategoriji (sede, stoje, slepi in slabovidni, gluhi ali nacionalni) prijavljeni vsaj trije tekmovalci. V primeru, da v kategoriji ne bo dovolj tekmovalcev, bo kategorija združena s kategorijo članske konkurence. Tekmovalci lahko nastopijo v eni konkurenci – ali mladinski ali članski ali veteranski.

Cena smučarske vozovnice znaša 8.75 € in jo kupi vsak tekmovalec oziroma njegov spremljevalec sam na glavni blagajni smučišča, kamor bo posredovan tudi spisek vseh prijavljenih tekmovalcev in spremljevalcev. Vse prijavitelje prosimo, da v izogib težavam pravilno prijavijo svoje tekmovalce in njihove spremljevalce, če jih le ti potrebujejo.

Tekmovanja se lahko udeležijo invalidi, ki spadajo v katerega od spodaj opisanih razredov. Pogoj za nastop na tekmovanju je registracija, ki jo opravite tako, da natančno izpolnite registracijski list z vsemi zahtevanimi podatki. Če ste to storili že v preteklih letih in se noben podatek od zahtevanih ni spremenil, je vaša registracija še veljavna.

Razpis odprtega DP v veleslalomu 2012
Opis razredov
Prijavni obrazec
Registracijski list

Print Friendly, PDF & Email