Državno prvenstvo invalidov v veleslalomu se bo odvijalo na smučišču Poseka v Ravnah na Koroškem .Smučišče ima vlečnico in je od 9.00 do 13.00 ure rezervirana samo za tekmovalce na državnem prvenstvu. Poldnevna karta za ta čas za invalide in spremljevalce znaša 6 €. Kupite jo lahko v gotovini na blagajni pri spodnji postaji vlečnice.

Štartne številke bo izžrebal izvajalec IŠD Samorastnik. Prosimo, da se od 9.00 do 9.30 ure zglasite pred Bifejem na spodnji postaji vlečnice, kjer  boste dobili štartne številke in bone za kosilo. Kdor ne bo pravočasno dvignil štartne številke, ne bo mogel nastopiti.

Začetek tekmovanja je predviden ob 10.00 uri. Tekmovalo se bo v disciplini veleslalom v dveh vožnjah. Vmesni časi po prvem teku bodo realni časi. Po drugem teku, pa se bodo rezultati preračunali po faktorskem listu IPCAS (handicap system – glede na vrsto invalidnosti).

Po tekmovanju bo sledila podelitev  medalj v Hotelu Delalut, Dobja vas 119, Ravne na Koroškem, kjer bo prav tako kosilo. Da ne bo problema s parkiranjem pred Hotelom, priporočamo, da parkirate na parkirišču trgovine LIDL na zahodnem delu pred hotelom.

Na spodnjih povezavah si preberite razpis skupaj z razpisno dokumentacijo. Rok prijave na omenjeno državno prvenstvo je 31. januar 2013.

Razpis
Opis kategorij za alpsko smučanje invalidov
Obrazec za prijavo
Registracijski list

Print Friendly, PDF & Email