Plesalci so oFoto: Gal Jakičdplesali na Nizozemskem, kjer je potekalo največje mednarodno tekmovanje v plesu na vozičkih.

 

 

Rezultati sobota, 30.3.2013: Med amaterji v kategoriji combi 1 latinsko ameriški plesi (kombinacija hodeči plesalec in plesalec na vozičku) sta 2. mesto osvojili   Teua Imeri in Tina Cerk, 3. mesto Anja Tegelj in Anja Krštinc ter 6. mesto Vesna Rom in Ines Golobič. V kategoriji combi 2 za svetovni pokal pa sta Klemen Pirman in Barbara Šamperlj odplesala standardne plese do finala in na koncu osvojila 5. mesto.

 

Rezultati nedelja, 31.3.2013: Med amaterji v kategoriji combi 1 standardni plesi sta 3. mesto osvojili Anja Krštinc in Anja Tegelj, 5. mesto Tina Cerk in Teuta Imeri. V kategoriji duo1 v standardnih plesih sta Ines Golobič in Anja Krštinc osvojili 5. mesto. Pri debitantih sta v combi 1 2. mesto osvojila Jerneja Kolbl in Matej Grubič. Za svetovni pokal sta v latinsko ameriških plesih tekmovala Klemen Pirman in Barbara Šamperlj, katerima se žal ni uspelo prebiti v finala. V njuni konkurenci je bil blesteč par Ukrajine, Ivan Zamiga in Olena Dankevych.

Prispevek Nine WabreJakič

Uradni rezultati

 

Print Friendly, PDF & Email