dolinar_pintar_02

Laško bo tudi letos gostilo 10. Odprto prvenstvo Slovenije Thermana Laško v namiznem tenisu za športnike invalide. Na tekmovanju pa žal ne bo Matej

e Pintar, ki še v bolnišnici okreva po zdravstvenih težavah: »Gre na boljše, četudi se je malce zakompliciralo,« pove Mateja, ki o treningih in turnirjih zavoljo težav ne more razmišljati: »Naprej bo treba to sanirati.« Prizna, da se skuša ne obremenjevati s tem, kdaj bo spet z loparjem za mizo.

Bronasta že leta 2004

Spomini na turnir v Laškem so lepi. Že na prvem je leta 2004 osvojila bronasto medaljo posamezno v kategoriji 3. »Manjkala sem le lani, ko sem bila v bolnišnici,« se priduša in v isti sapi pohvali organizacijo in vse okoli turnirja: »To je vendarle domač turnir, vsakič pa je šlo za posebno tekmovanje ter doživetje v kraju, ki je prijazen za (športnike) invalide,« pravi Mateja, ki se vedno rada vrača v mesto ob Savinji.

Verjame v Andrejo

»Težko pa je reči, kaj lahko napovem za moje reprezentančne kolegice. Je pa Andreja Dolinar na prvem turnirju letos dokazala, da je sposobna velikih izidov,« še doda Mateja, predno se poslovimo. Na tem mestu pa ji želimo uspešno okrevanje in vrnitev za namiznoteniško mizo.

Print Friendly, PDF & Email